TTVS Logo

Tafeltennisvereniging Schijndel

Kampioenen
Facebook
RSS Feed

TTVS Nieuws

Maarten Koolen clubkampioen
maandag 05 februari 2018 18:38

Afgelopen zondag werden in de Vink de clubkampioenschappen senioren enkel gehouden. Na twee jaartjes hegemonie van Frank van Breugel hoopten verschillende spelers de titel van hem over te kunnen nemen.
Er werd gespeeld in twee poules, waarna de kruisfinales werden gespeeld. Frank speelde zeker geen goede wedstrijden zodat de concurrentie zich al snel kansrijk achtte. Uiteindelijk werd Maarten eerste in de poule A, en ook Willem Richard en uiteindelijk zelfs Frank gingen door naar de volgende ronde. In de andere poule gingen Adrie, Harrie, Mart en Gerard door. De kwartfinales waren een beetje ongelijke wedstrijden zodat de halve finale ging tussen Maarten en Frank en tussen Willem en Richard.

Maarten wist zich te revancheren voor zijn nederlaag in de poule tegen Frank en ging relatief eenvoudig door naar de eindstrijd. In de andere halve finale wist Richard in een spannende wedstrijd in 4 sets te winnen van Willem. In de strijd om de 3e plaats wist Willem weer knap van Frank te winnen en zo een mooie derde plek te bemachtigen.
In de spannende finale tussen Maarten en Richard wist Maarten de eerste 2 sets te pakken. Daarna kwam Richard op stoom en pakte hij de derde set. De vierde was echter weer voor Maarten die zich dus uiteindelijk weer een jaartje clubkampioen mag noemen.